Over ons

Dakwerken Wim Noelants BVBA is een jong en flexibel bedrijf doch met de nodige ervaring van 18 jaar om service en kwaliteit te garanderen. Wij zijn gespecialiseerd in alle dakwerken, zowel platte daken in roofing of EPDM, alsook hellende daken in zowel leien als pannen, zink- en loodwerken. Tevens kunnen wij ook uw daktimmerwerken mee uitvoeren zodat u voor uw volledig dak 1 aanspreekpunt heeft.

Elke dag geven wij het beste van onszelf. Het is voor ons een erezaak om mooi en degelijk werk af te leveren. Een tevreden klant en een perfect afgewerkt dak is het beste bewijs van ons vakmanschap. Ook kan u rekenen op een correcte prijsopgave en eerlijk advies bij de materiaalkeuze.

Wij beschikken ook over een attest voor asbestverwijdering en zijn erkende RESITRIX plaatser. Wij zorgen ervoor dat we mee zijn met de laatste trends en normen om te voldoen aan de huidige wetgeving inzake isolatie en uitvoering. Tevens zijn wij lid van Confederatie Bouw en kunnen wij u begeleiden in het aanvragen van premies.