Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

Daktimmerwerken

Wij kunnen zelf de daktimmerwerken uitvoeren zodat u voor uw volledige dak 1 aanspreekpunt heeft. Wij hebben zowel ervaring met het timmeren van nieuwe dakconstructies als het renoveren van bestaande constructies.

Het daktimmerwerk bij hellende daken blijft na afwerking een onzichtbaar, maar erg belangrijk, constructie-element van de woning. De dakconstructie moet namelijk niet alleen de totale dakbedekking dragen, maar dient ook sterk genoeg te zijn om aan eventueel bijkomend gewicht, bijvoorbeeld sneeuw, te weerstaan. Daarom verzekeren wij een sterke en duurzame constructie, zo wordt een lange levensduur gegarandeerd.

Vaak gestelde vragen

Op welke dagen kan ik jullie contacteren?

Wij zijn telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08u00 t/m 18u00. Toch een vraag buiten deze uren? Stuur gerust een mailtje of vul ons contactformulier in.

Ben ik verzekerd als er lekken zijn?

Uiteraard kan u rekenen op 10 jaar garantie op onze uitgevoerde werken. Tevens zijn wij verzekerd voor alle schade of ongevallen aangaande onze werken.

Waarom kies ik voor Dakwerken Wim Noelants?

Kwaliteit, service, klantvriendelijkheid en oog voor precisie en een perfecte afwerking dankzij onze ervaring.

F.A.Q.

Niet alleen bij nieuwbouwprojecten worden nieuwe daken geplaatst. Ook bij renovaties van bestaande daken kan het nodig zijn om de volledige dakconstructie te vernieuwen, bijvoorbeeld als de constructie begint door te zakken of aangetast is door vocht. Hierin kunnen wij u steeds bijstaan met raad en zo samen naar de beste oplossing zoeken.

Douglas hout is 1 van de hardste Europese naaldhoutsoorten en daarbij uiterst geschikt voor daktimmerwerken. Epicea is eveneens een houtsoort die zich perfect leent als daktimmerhout. Dit is een vrij lichte houtsoort die toch uiterst sterk is.

Een offerte binnen de 5 werkdagen?

Alvorens wij een offerte opmaken, komen wij graag even bij u langs om de werken te bekijken en te luisteren naar uw wensen. Op die manier garanderen wij u een correcte en duidelijke offerte op maat binnen de 5 werkdagen.