Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

Gevelbekleding

Uw gevel bekleden in hout of leien? Wij begeleiden en adviseren u met keuze van de juiste materialen. Vezelcementleien zijn zeer geschikt voor wachtgevels waar hout dan weer beter geschikt is voor een luxueuze afwerking van uw dakkapel, puntgevel, dakterras, …

Of kiest u liever voor sidings? Geen probleem, samen met u zoeken we de ideale gevelbekeding.

Vaak gestelde vragen

Op welke dagen kan ik jullie contacteren?

Wij zijn telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08u00 t/m 18u00. Toch een vraag buiten deze uren? Stuur gerust een mailtje of vul ons contactformulier in.

Ben ik verzekerd als er lekken zijn?

Uiteraard kan u rekenen op 10 jaar garantie op onze uitgevoerde werken. Tevens zijn wij verzekerd voor alle schade of ongevallen aangaande onze werken.

Waarom kies ik voor Dakwerken Wim Noelants?

Kwaliteit, service, klantvriendelijkheid en oog voor precisie en een perfecte afwerking dankzij onze ervaring.

F.A.Q.

Voor buitentoepassingen met hout wordt vaak gebruikt gemaakt van hardhout, omdat dit erg duurzaam is. Maar wist u dat Thermowood Ayous een even goede en zelfs goedkopere optie is? Dankzij een speciale techniek is dit zachte hout bestand tegen de weersinvloeden. Daarbovenop  heeft Thermowood Ayous een uitwerking met veel aandacht voor ecologie en milieubewustzijn. Qua uitzicht benadert deze houtsoort eik en afromosia, echter zonder knoesten.

Sidings van vezelcement bestaan voor het grootste gedeelte uit minerale grondstoffen. Deze grondstoffen bevatten kalksteen en klei. Hier worden nog enkele bindmiddelen aan toegevoegd. Het resultaat: een ijzersterke afwerking voor de buitenkant van uw woning. Door deze samenstelling staan vezelcement sidings bekend als de meest sterke soort gevelbekleding. De gevelstroken zijn verkrijgbaar in een waaier van kleuren.

Gevelleien uit kunststof – de zogeheten ‘vezelcement leien’ – worden vaker gebruikt als gevelafwerking dan de natuurlijke variant. Ze zijn uiterst duurzaam en staan dus garant voor een langdurig gevelbestaan. Een slimme keuze als u het ons vraagt.

Een offerte binnen de 5 werkdagen?

Alvorens wij een offerte opmaken, komen wij graag even bij u langs om de werken te bekijken en te luisteren naar uw wensen. Op die manier garanderen wij u een correcte en duidelijke offerte op maat binnen de 5 werkdagen.