Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

Hellende daken

Pannen:
Dakpannen zijn nog steeds de meest populaire dakbedekking voor hellende daken echter met veel keuze in materiaal, kleur, uitzicht, …

Wij begeleiden u dan ook met persoonlijk advies om de juiste keuze te kunnen maken. Tevens zorgen wij voor een kwalitatieve afwerking van uw dakkapellen, bakgoten, oversteken, … Graag extra licht binnen? Velux ramen zijn de ideale oplossing!

Leien:
Leisteen oogt niet enkel erg mooi bij eender welke bouwstijl, maar het is ook een duurzaam product dat uiterst bestand is tegen de weersomstandigheden.

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van leien, mogen wij toch wel zeggen dat dit mee tot één van onze specialiteiten behoord. Leien plaatsen is dan ook een vak apart. Zowel natuurleien als vezelcementleien behoren tot de mogelijkheden.

Vaak gestelde vragen

Op welke dagen kan ik jullie contacteren?

Wij zijn telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08u00 t/m 18u00. Toch een vraag buiten deze uren? Stuur gerust een mailtje of vul ons contactformulier in.

Ben ik verzekerd als er lekken zijn?

Uiteraard kan u rekenen op 10 jaar garantie op onze uitgevoerde werken. Tevens zijn wij verzekerd voor alle schade of ongevallen aangaande onze werken.

Waarom kies ik voor Dakwerken Wim Noelants?

Kwaliteit, service, klantvriendelijkheid en oog voor precisie en een perfecte afwerking dankzij onze ervaring.

F.A.Q.

De keuze tussen dakpannen en dakleien blijft vooral een persoonlijke keuze. Mocht u niet meteen een voorkeur hebben, dan helpen we u graag een stap vooruit met ons persoonlijk advies. Echter door de typerende plaatsing, behoren leien tot de sterkste dakbedekking.

Het sarkingsysteem omvat de isolatie van het dak langs de buitenzijde. Dit is de meest efficiënte dakisolatie zonder koudebruggen en bovendien heeft u geen ruimte verlies aan de binnenzijde. Eveneens geen vuil of stof in de woning tijdens de werken. Tevens is dit ook de beste manier om te isoleren, de binnen afwerking kan behouden blijven.

Er zijn heel wat redenen om als eigenaar van een huis een dakkapel te plaatsen. Niet in het minste omdat het beloopbare vloeroppervlakte oplevert, maar ook omdat het de waarde van uw huis enorm doet stijgen en ook zorgt voor extra lichtinval. Dit is zeker ook een meerwaarde tijdens de renovatie van uw woning.

Een offerte binnen de 5 werkdagen?

Alvorens wij een offerte opmaken, komen wij graag even bij u langs om de werken te bekijken en te luisteren naar uw wensen. Op die manier garanderen wij u een correcte en duidelijke offerte op maat binnen de 5 werkdagen.