Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

Zinkwerken

Voor het plaatsen van een dak is het afvoeren van water noodzakelijk. Daarom doen wij ook alle zinkwerken. Het uitwerken van bakgoten of het plaatsen van uw hanggoten en afvoerbuizen in zink of koper behoren ook tot onze vakmanschap. Hierbij heeft u de keuze tussen Natuurzink, Anthra zink of Quartz zink. Tevens werken wij met meest de kwaliteitsvolle zinkproducten die een lange levensduur garanderen.

Vaak gestelde vragen

Op welke dagen kan ik jullie contacteren?

Wij zijn telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08u00 t/m 18u00. Toch een vraag buiten deze uren? Stuur gerust een mailtje of vul ons contactformulier in.

Ben ik verzekerd als er lekken zijn?

Uiteraard kan u rekenen op 10 jaar garantie op onze uitgevoerde werken. Tevens zijn wij verzekerd voor alle schade of ongevallen aangaande onze werken.

Waarom kies ik voor Dakwerken Wim Noelants?

Kwaliteit, service, klantvriendelijkheid en oog voor precisie en een perfecte afwerking dankzij onze ervaring.

F.A.Q.

Zink is niet alleen sterk, maar heeft ook een zeer hoge kwaliteit. Niet alleen nu, maar ook na langere tijd.

Qua levensduur zijn zink en koper aan elkaar gewaagd. U moet er wel rekening mee houden dat het koper ongeveer één derde duurder is dan zink. Uiteraard speelt de uitstraling hierbij ook een grote rol.

Jazeker! Enerzijds is de dikte van de zink zeer belangrijk. Wij werken steeds met zink van 0,8mm. U kan steeds kiezen uit volgende soorten: natuurzink, Anthra zink of Quartz zink.

Een offerte binnen de 5 werkdagen?

Alvorens wij een offerte opmaken, komen wij graag even bij u langs om de werken te bekijken en te luisteren naar uw wensen. Op die manier garanderen wij u een correcte en duidelijke offerte op maat binnen de 5 werkdagen.