Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

Platte daken

Roofing:
Bitumen dakbedekking, ook wel ‘roofing’ genoemd, is de meest voorkomende bedekking voor platte daken in België.

Voor onze platte daken werken wij met kwaliteitsvolle producten. Dit materiaal wordt  met behulp van een brander aangebracht. Op die manier vormt het een dichte afdekking.

Groendak:
Groendaken geraken in ons land steeds meer ingeburgerd. Het is mooi, milieuvriendelijk en spaarzaam. Samen met onze vertrouwde leveranciers zorgen wij voor uw economisch en ecologisch groendak! Hierbij wordt het dak bedekt met allerlei planten, grassen, kruiden en andere vegetatie. Dit zorgt niet alleen voor een mooie look, maar deze vegetatielaag biedt ook een extra bescherming tegen de weersomstandigheden. Tevens wordt het regenwater stelselmatig afgegeven door de planten waardoor de riolen gespaard blijven van grote hoeveelheden regenwater.

EPDM – Resitrix:
Resitrix-EPDM. I.R.S-Btech heeft zijn sporen verdiend als invoerder van EPDM-rubber voor dak- en waterdichtingen, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. RESITRIX EPDM is een uniek technisch concept en biedt een duurzame oplossing voor elk plat dak.

Wij beschikking tevens over de nodige certificaten die vereist zijn om Restrix te mogen plaatsen.

EPDM is vooral door zijn lange levensduur een populair materiaal voor het bedekken van platte daken.

Vaak gestelde vragen

Op welke dagen kan ik jullie contacteren?

Wij zijn telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08u00 t/m 18u00. Toch een vraag buiten deze uren? Stuur gerust een mailtje of vul ons contactformulier in.

Ben ik verzekerd als er lekken zijn?

Uiteraard kan u rekenen op 10 jaar garantie op onze uitgevoerde werken. Tevens zijn wij verzekerd voor alle schade of ongevallen aangaande onze werken.

Waarom kies ik voor Dakwerken Wim Noelants?

Kwaliteit, service, klantvriendelijkheid en oog voor precisie en een perfecte afwerking dankzij onze ervaring.

F.A.Q.

Geen probleem! Indien de bestaande roofing nog van goede kwaliteit is, gebruiken wij deze als dampscherm om daarop verder te bouwen. Zo hoeven wij geen afbraakwerken uit te voeren en heeft u in de woning geen hinder van de werken.

Het grote verschil zit in de levensduur: 50 jaar voor EPDM Resitrix t.o.v. 25 à 30 jaar voor Bitumen Roofing.

Een extensief groendak heeft zo goed als geen onderhoud nodig, een intensief groendak daarentegen vereist evenveel werk als een gewone tuin.

Dakkoepels / Velux platdakramen zijn ideaal om woningen met platte daken te voorzien van extra licht. Die extra lichtinval zorgt niet alleen voor een aangename sfeer in huis, het laat uw woning ook groter lijken.

Een offerte binnen de 5 werkdagen?

Alvorens wij een offerte opmaken, komen wij graag even bij u langs om de werken te bekijken en te luisteren naar uw wensen. Op die manier garanderen wij u een correcte en duidelijke offerte op maat binnen de 5 werkdagen.